این که لباسشویی بعد از شستوشوی لباس ها؛ آن ها را آبگیری و خشک نمی کند، می تواند ناشی از دلایلی همچون؛ کار نکردن دور تند لباسشویی، سوختگی خشک کن، ایراد پمپ تخلیه، یا مسدود بودن مسیر شیلنگ تخلیه و … باشد. کار نکردن خشک کن؛ واقعا ایرادی است که با وجود کار کردن لباسشویی، کسی از آن استفاده نمی کند! زیرا آبگیری لباس ها پس از شستشو، سهولت خشک شدن لباس ها را بسیار بیشتر می کند.
وقتی خشک کن لباسشویی از کار افتاد، چکار کنیم؟
در اولین فرصتی که متوجه عدم آبگیری لباسشویی شدید؛ شاید لازم نباشد از نمایندگی های تعمیر ماشین لباسشویی استفاده نمایید. با چند ترفند ساده امکان راه اندازی خشک کن لباسشویی توسط خودتان وجود دارد، اگر با این اقدامات اولیه نیز لباسشویی شما همچنان مشکل آبکش کردن لباس ها را داشت؛ با تیم تعمیرات ما ارتباط برقرار نمایید.
- ریست کردن لباسشویی: ممکن است تنظیمات حالت خشک کن لباسشویی به هم ریخته باشد و به همین دلیل مراحل آبگیری انجام نمی شود، در نتیجه با یکبار ریست کردن تنظیمات به حالت تنظیمات کارخانه؛ ممکن است مشکل خشک کن لباسشویی را حل کند.
- بررسی مسیر شیلنگ تخلیه لباسشویی: در صورتی که تخلیه لباسشویی مسدود شده باشد؛ امکان برگشت آب به داخل لباسشویی بعد از مرحله خشک کن، بسیار زیاد است. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم این مورد را نیز بررسی کنید
در صورتی که دو مورد فوق مشکل عدم خشک کردن لباس ها را در لباسشویی حل نکرد، با تیم تعمیرال تماس حاصل فرمایید تا در کمترین زمان، بهترین خدمات و منصفانه ترین هزینه ها، به تعمیر لباسشویی شما بپردازند.
عواملی که باعث ایراد در کارکرد خشک کن لباسشویی می شوند
در ادامه مهم ترین عواملی و دلایلی که باعث اختلال در خشک کن ماشین لباسشویی می شود را همراه با دلیل و منطق آن بررسی می کنیم.
سوختگی یا قطعی خشک کن ماشین لباسشویی
خشک کن ماشین لباسشویی یک قطعه مجزا است و در صورت معیوب شدن آن، سوختگی آن و حتی قطع شدن برق آن، عملیات خشک کردن و آبگیری لباس ها بعد از شستشو در ماشین لباسشویی مختل می شود.
ایراد در موتور اصلی ماشین لباسشویی
دیده شده در بعضی موارد، موتور لباسشویی به علل متفاوتی که اغلب استهلاک چند ساله ی آن است، توان چرخاندن دیگ را در دور تند ندارد و به همین دلیل لباس ها بعد از شستوشو، همچنان رطوبت بالایی دارند و موتور لباسشویی نیز نیاز به تعمیر دارد.
ایراد در برد الکتریکی ماشین لباسشویی
در برخی مواقع برد لباسشویی به دلایل مختلفی از قبیل؛ نوسانات برق، مرطوب شدن و قطع و وصل شدن برق منزل، معیوب می شود و ممکن است که عملیات شستوشوی لباس ها توسط لباسشویی یا انجام نشود، یا برخی تنظیمات لباسشویی مانند بخش خشک کن لباسشویی از کار بیافتد.
خفگی و نرسیدن هوا به قطعه خشک کن
عملکرد صحیح خشک کن زمانی است که دسترسی به هوای آن مسدود نشده باشد. در صورتی که هوای کافی به خشک کن لباسشویی نرسد؛ رطوبت لباس ها به درستی از بین نمی روند.
گذاشتن لباسشویی بر روی تنظیمات اشتباه شستشو
بیشتر مواقع کاربران با توجه به جنس و الیاف لباس ها و پارچه هایی که در لباسشویی قرار می دهند؛ تنظیمات اشتباهی برای شستشوی لباس های خاص در لباسشویی انتخاب می کنند و همین مورد نیز می تواند بر عملکرد خشک کن که طبق دستورات و تنظیمات شما عمل می کند؛ تاثیر گذاشته و لباس ها به درستی خشک نشوند.
عدم توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی
ظرفیت ماشین های لباسشویی با یکدیگر متفاوت است و عمده لباسشویی که مورد استفاده قرار می گیرند، ظرفیت های ۵، ۶ و ۹ کیلویی هستند. اگر حجم لباس ها بیشتر از ظرفیت ماشین لباسشویی باشد؛ عملیات خشک کن و حتی شستشوی لباس ها به درستی انجام نمی شود.
معیوب بودن پمپ تخلیه و عدم آبگیری لباس ها
پمپ تخلیه آب لباسشویی از مهم ترین قطعه های لباسشویی می باشد و در صورتی که از کار افتاده باشد و یا در تخلیه کامل آب لباسشویی ناتوان و مستهلک شده باشد؛ قطعا لباس ها پس از فرایند آبگیری و خشک کنی، همچنان خیس و مرطوب هستند.
مسدود شدن مسیر شیلنگ تخلیه لباسشویی
در صورتی که پمپ تخلیه مشکلی نداشته باشد، هنگامی که آب لباسشویی را تخلیه میکند، اگر شیلنگ تخلیه گرفته باشد، عملیات تخلیه به درستی انجام نشده و عملیات خشک کردن لباس ها نیز فایده ای برای از بین بردن رطوبت لباس ها نخواهد داشت.
پیشگیری از به وجود آمدن مشکل خشک کن ماشین لباسشویی
لباسشویی مانند ابزار های الکتریکی و الکترونیکی دیگری که در منزل از آن ها استفاده می کند، نیاز به سرویس، جرم گیری لباسشویی، نظافت و بررسی مسیر تخلیه پمپ به صورت هر چند ماه یک بار دارند. به این نکات ریز جهت عدم بروز مشکلات بزرگ و هزینه های اضافی، توجه کنید