You are currently viewing بهترین روش جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی با بهترین روش ها

بهترین روش جرم گیری لباسشویی

ما در این مقاله قصد داریم نحوه جرم گیری لباسشویی (How to scale a washing machine with the best methods) را برای شما آموزش دهیم. با گذشت زمان، ماشین‌های لباسشویی کثیف می‌شوندt کف جمع می‌شود و ماشین لباسشویی را برای شما به ارمغان می‌آورد که نیاز جدی به رسوب زدایی ماشین لباسشویی دارد. یادگیری نحوه تمیز کردن ماشین لباسشویی برای جلوگیری از بو ، کپک و کثیفی ضروری است. 

اگر نمی دانید چگونه ماشین لباسشویی را تمیز کنید، احتمالاً لباس های خود را نیز به طور موثر تمیز نمی کنید. ناگفته نماند که از آنجایی که ماشین‌های لباسشویی روزانه با لباس‌های کثیف سروکار دارند، می‌توانند به محلی برای رشد باکتری‌ها تبدیل شوند. برخی از آنها در صورت تمیز نشدن می‌توانند مضر باشند. اولین علامت یک واشر کمی بدبو خواهد بود. علامت بعدی این است که لباس های شما حتی پس از شستن تا آنجا که می توانند بوی تازگی نمی دهند.

 نحوه جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری لباسشویی

در اینجا، نحوه تمیز کردن عمیق لباسشویی های درب جلو و لباسشویی درب از بالا با استفاده از سرکه و جوش شیرین را به شما آموزش خواهیم داد (فرایند برای هر یک کمی متفاوت است).

 این پاکسازی های عمیق را هر شش ماه یکبار انجام دهید، ماشین لباسشویی شما تازه و تمیز خواهد ماند. 

نکته
سرکهجوش شیرین
ارزان ترین راه برای جرم گیری
 نحوه جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری لباسشویی

پودر جرمگیر

در صورت استفاده از پودر جرم گیر دیگر نیاز به مراقبت از لباسشویی نیست؟

اشتباه نکنید! جرمگیر فقط و فقط باکتری های ریز و غیر قابل مشاهده را از بین می برد بنابراین بهتر است جیب لباس هایتان را قبل از شست و شو خالی کنید و همیشه مراقب باشید تا اشیای خارجی وارد فیلتر نشود.

نحوه جرم گیری لباسشویی با سرکه و جوش شیرین

تمیز کردن ماشین لباسشویی یک بار در ماه یک حرکت عاقلانه است. این به تمیز تر شدن لباس های شما کمک می‌کند و از داشتن لباس هایی با بوی بد جلوگیری می کند. سرکه سفید را به یک بطری اسپری اضافه کنید و داخل دیگ بپاشید. اطراف آن را با یک پارچه میکروفیبر پاک کنید و هیچ سطحی را دست نخورده باقی نماند. (سرکه سفید یکی از بهترین محصولات پاک کننده است.

 نحوه جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری لباسشویی

سرکه سفید

دو فنجان سرکه سفید مقطر را اندازه بگیرید و آن را مستقیماً در جا پودری ماشین لباسشویی خود بریزید. ماشین لباسشویی را طوری تنظیم کنید که در طولانی ترین چرخه خود، با گرم ترین آب کار کند. ماشین لباسشویی خود را طوری تنظیم کنید که در بالاترین و داغ ترین حالت خود کار کند. چهار فنجان سرکه سفید اضافه کنید و آن را روشن کنید. به محض اینکه پر شد و به سختی شروع به کار کرد، ماشین لباسشویی را خاموش کنید و فقط بگذارید آب و سرکه یک ساعت بماند.

از یک پارچه، مسواک و سرکه برای تمیز کردن تمام شکاف‌های داخل دستگاه استفاده کنید.

نکته

جوش شیرین

جوش شیرین آسان ترین راه و در دسترس ترین راه برای جرم گیری لباسشویی می باشد. نصف فنجان جوش شیرین را مستقیماً داخل درام ماشین لباسشویی بپاشید و آن را با همان تنظیمات (بالاترین دمای آب) اجرا کنید.

 نحوه جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری لباسشویی

لاستیک لباسشویی

این قسمت از لباسشویی با شست و شوی چرخه لباسشویی تمیز نمی شود و محلی برای تجمع باکتری، قارچ و کپک است و بهتر است آنرا به کمک سرکه یا مواد شوینده همراه با اسفنج تمیز کنید.

درب لباسشویی را باز بگذارید

درب لباسشویی را بعد از چرخه شست و شو باز بگذارید تا لباسشویی خشک شود و از بوی کپک و جرم گیری لباسشویی جلوگیری شود.

نظافت درب لباسشویی

درحالی که منتظر جرم گیری لباسشویی هستید، سرکه را روی یک پارچه میکروفایبر بریزید و بیرون و داخل درب را تمیز کنید تا بدرخشد. آن را در تمام قسمت های دستگاه اجرا کنید (دستگیره ها و پنل دستگاه)

نکاتی راجب جرم گیری لباسشویی

  • فضای مرطوب لباسشویی به شدت محلی برای تجمع باکتری ها و قارچ و کپک می باشد. برای جلوگیری از تجمع باکتری ها در لباسشویی بعد چرخه شست و شو درب را باز بگذارید تا رطوبت داخل لباسشویی خشک شود
  • سعی کنید بجای مایع شوینده از پودر لباسشویی استفاده کنید زیرا پدور لباسشویی در محفظه باقی نمیماند و از بین می رود.
  • بعد از چرخه شست و شو لباس های مرطوب را از لباسشویی خارج کنید .
  • جرمگیری لباسشویی را هفته ای یکبار و یا یک هفته در میان انجام دهید.
  • برای جلوگیری از بوی بد لباسشویی بعد از هرچرخه لباسشویی درب و لاستیک دور درب را با یک پارچه خشک کنید تا باکتری ها تجمع نکنند.
 نحوه جرم گیری لباسشویی
نحوه جرم گیری لباسشویی

بدنه لباسشویی

بدنه ماشین لباسشویی با جذب باکتری های محیط و منزل می تواند منشا آلودگی باشد. نظافت وتمیز کردن بدنه ماشین لباسشویی به از بین بردن بوی بد لباسشویی کمک میکند. گاهی امکان دارد بوی بد لباسشویی ناشی از آلودگی و تجمع باکتری در بدنه لباسشویی باشد؛ ابتدا باید دستگاه را از برق بکشید تا خطر برق گرفتگی تهدیدتان نکند سپس با دستکش و مواد جرمگیر بدنه لباسشویی را کامل جرمگیری کنید.

جا پودری

این قسمت را میتوانید با مسواک و سرکه به طور کامل تمیز کنید و این کار به رفع بوی بد و جرگیری بهتر کمک می کند.

فیلتر لباسشویی

یکی از آلوده ترین قسمت لباسشویی فیلتر آن می باشد زیرا این محل محل تجمع باکتری ها و پرز های لباس می باشد. فیلتر دستگاه را باز کنید با کمک مسواک و مواد جرمگیر آنرا تمیز کنید.


سوالات متداول ( FAQ )

نحوه جرمگیری لباسشویی به چه صورت است؟

با اقلام مختتف مانند: جوش شیرین، سرکه، پودر جرمگیرو قرص جرمگیر؛ میتوانید لباسشویی خود را جرمگیری کنید. (نحوه استفاده از این اقلام برای جرمگیری و میکروب زدایی داخل سایت تعمیرآل توضیح داده شده است).

اگر لباسشویی خود را جرمگیری نکنیم، چه مشکلاتی پیش می آید؟

لباس ها بوی بد میگیرند و حتی وقتیکه شست و شو به پایان رسیده باشد،باز هم داخل مخزن بوی نامطبوع میدهند. به لاستیک نیز در اثر جمع شدن باکتری و جرم های زیاد آسیب وارد میشود.

آسان ترین روش برای بو نگرفتن داخل مخزن لباسشویی چیست؟

پس از اتمام شست و شو درب دستگاه را یک ربع الی ۲۰ دقیقه باز بگذارید تا هوای داخل دیگ تهویه شود و دیگر دستگاه و لباس ها بوی نامطبوع نگیرند.

سرویس و جرمگیری لباسشویی هرچندوقت یکبار باید انجام شود؟

هر شش ماه یکبار دستگاه خود را پاکسازی کنید تا هیچوقت لباس ها و ماشین لباسشوییتان بوی نامطبوع نگیرند.

نتیجه گیری

ممکن است وسوسه شوید که مواد شوینده اضافی را به لباس‌های کثیف اضافه کنید. مقاومت در برابر اصرار! اضافه کردن مواد شوینده اضافی بیشتر از اینکه فایده داشته باشد ضرر دارد، زیرا در واقع می تواند باقی مانده صابون روی لباس شما باقی بماند و باعث سایش غیر ضروری ماشین لباسشویی شود. 

دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی خود را بررسی کنید و به قوانین آن برای استفاده از مواد شوینده لباسشویی توجه کنید. اگر به تمیز کردن اضافی لباس‌های خود نیاز دارید، به جای افزودن مواد شوینده اضافی، از چرخه ضدعفونی استفاده کنید . چرخه ضدعفونی لباس‌ها را در گرم‌ترین آب در یک چرخه طولانی می‌شوید که برای از بین بردن باکتری‌های سنگین طراحی شده است.

ماشین لباسشویی یکی از اصلی ترین وسایل آشپزخانه می باشد، به همین دلیل لباسشویی نیاز به مراقبت دائم و جرمگیری دارد تا ازهزینه غیر معقول و اتلاف وقت برای تعمیر لباسشویی جلوگیری شود.

تعمیرآل

منبع: Realhomes

🤔 چرا مستقیم از خودشون نپرسم؟!

سوالات و ابهامات خود را برای ما کامنت کنید تا به سرعت از کارشناسان تعمیرآل پاسخ و راه حل سوال خود را دریافت کنید.

۱ ستاره۲ ستاره۳ ستاره۴ ستاره۵ ستاره (No Ratings Yet)
Loading...